HARCOV Katův šleh s bramboráčky, prejt se zelím, kuře s broskví či eidam de luxe. Sbíhají se vám sliny? Pokud ano, navštivte dnes a zítra Hostinec Harcoff, kde probíhá retro víkend.
Provozní Lukáš Bulíček ve spolupráci se svým kuchařským týmem připravil pro hosty speciální retro jídelníček.
Najdete na něm například katův šleh s bramboračkami a oblohou,
játra na cibulce s dušenou rýží,
jitrnicový prejt, kysané zelí, vařený brambor
či krájený gothaj s cibulí a octem.
A k jídlu samozřejmě výborné točené pivo.
A co ještě najdete na retro jídelníčku?
Předkrmy: topinka s masovou a pikantní směsí sypanou eidamem, kyselé rybí šproty.
Polévky: kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi, rajská s kapáním.
Hotová jídla: Vařené hovězí, svíčková omáčka, houskový knedlík, hovězí guláš, houskový knedlík.
Jídla na objednávku: Kuřecí prso s broskví a sýrem, hranolky, obloha, Tatarský biftek s topinkami, smažený eidam de luxe se šunkou, vařený brambor, tatarka, smažený květák, vařený brambor, obloha, sekaný řízek s bramborem a hořčicí, obloha, smažený kuřecí řízek s bramborovým salátem.
V jídelníčku neschází ani sladká tečka na závěr: Můžete si dát palačinky se zavařeninou a šlehačkou nebo nanukový dort s kompotovaným ovocem.
Tak dobrou chuť!